Bu 4 Altcoin İçin Hedefler Belirlendi: Patlamaya Hazırlar!

Kripto analisti David, bir çıkışa hazırlanan STX için potansiyel hedefleri veriyor. Analist Valdrin Tahiri, UNI için yaklaşık 2X’lık bir hedef koyuyor. ‘The Bull’ lakaplı kripto analisti Tony, XRP’yi aya göndermeyi planlıyor. Blunz takma adlı usta analist ise son zamanların popüler altcoin projesinin devamını getireceğini söylüyor.

STX fiyat tahmini: Altcoin için işte potansiyel bir hedef

Altcoin, 20 Mart’ta 1,3 dolar ile yılın en yüksek seviyesine ulaştığından beri düşen bir kama içinde işlem görüyor. Bu, çoğu durumda kırılmalara yol açan bir yükseliş formasyonudur. Nitekim, STX fiyatı 16-22 Ekim haftasında büyük bir yükseliş mumuyla takozun üzerine çıktı. Bu formasyon bir yükseliş trendinin ardından oluştuğu için, formasyonun üzerine çıkılması bir önceki yükseliş trendinin devam ettiğini gösterir. Haftalık RSI (Göreceli Güç Endeksi) 50 seviyesinin üzerinde ve yukarı yönlü. Bu da bir yükseliş olasılığını destekliyor. Yukarı yönlü momentum devam ederse, STX fiyatı mevcut fiyattan %108,19’luk bir artışla 1,3 dolardaki önemli yatay direnç bölgesine yükselebilir.

STX haftalık grafik. Kaynak: TradingView

Teknik sinyaller STX fiyatının yakın gelecekte yükselmeye devam edeceğini gösteriyor. En yakın hedef 0,74 dolar. Ayrıca, diğer potansiyel hedefler ise 0,87 dolar ve 1,3 dolarda duruyor. Ancak altcoin fiyatı 0,6 dolar bölgesinin altına düşerse muhtemelen yükseliş eğilimi tehlikeye girer. Bu durumda, bir sonraki destek bölgesi olan 0,53 doara kadar gerilemesi mümkün.

UNI fiyat tahmini: Fiyat 10 dolara ulaşabilir mi?

Haftalık grafiğe yakınlaştırılmış bir bakış, UNI’nin tüm zamanların en yüksek seviyesinden bu yana yerinde olan uzun vadeli azalan direnç trend çizgisinden (beyaz) çıkmış olabileceğini gösteriyor. Eğer öyleyse, altcoin fiyatı şu anda bunu destek olarak doğruluyor. Bir başka ilginç gelişme de haftalık Göreceli Güç Endeksi’nden (RSI) geliyor. RSI yukarı doğru hareket ediyor ve 50’nin üzerine çıktı. Daha da önemlisi, en son sıçramada bir yükseliş sapması (yeşil çizgi) oluşturdu.

Bir fiyat düşüşüne bir momentum artışı eşlik ettiğinde bir yükseliş sapması meydana gelir. Genellikle yükseliş trendinin tersine dönmesinden önce gelir. Altcoin azalan direnç trend çizgisinden çıkarsa, %40 artışla 7,50 dolar direnç alanına ve muhtemelen %130 artışla 12 dolar dirence yükselebilir.

UNI Haftalık Grafik. Kaynak: TradingView

Bu boğa UNI fiyat tahminine rağmen, daha kısa vadeli azalan direnç trend çizgisinden çıkılamaması, 4 dolarlık destek alanına %25’lik bir düşüşe neden olabilir.

XRP fiyat tahmini: Altcoin için kartlarda %900 artış var!

Kripto analisti Tony, XRP için 2017’de görülen bir yükseliş teknik formasyonunu açıkladı. Bu formasyonun yeniden oluşması halinde piyasaların XRP’nin %900 artışla tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 3,40 doların üzerine çıktığını görmesi mümkün. Tony bu konuda iyimser. O kadar ki XRP’nin Kasım ayı sonuna kadar 2,40 dolara yükseleceğini ileri sürüyor. Bu fiyatı altcoin için önemli bir kilometre taşı olarak değerlendiriyor.

Kaynak: Crypto Tony

SOL fiyat tahmini: Canavar, yükseliş trendinde kalacak!

Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere, Solana son zamanlarda dikkat çekici bir performans sergiledi. Bluntz takma adlı kripto analisti, Solana’nın (SOL) ani bir geri çekilmenin ardından yukarı yönlü hareketine devam edeceğini öngörüyor. Bu bağlamda analist, altcoin fiyatının mevcut seviyesinden %22’den fazla yükseleceğini söylüyor. Bluntz teknik analizinde Elliott Wave teorisini kullanıyor. Bu teori, bir varlığın fiyatının ana eğiliminin beş dalgalı bir modelde hareket ettiği varsayımına dayanıyor. Analist, tahmini için şu açıklamayı yapıyor:

Sonunda dört saatlik SOL’da güzel bir üç dalga düzeltmesi var. Tüm geç maymunlar yıkandı! Bence bir sonraki 70 dolarlık yükseliş için hazır. Ayrıca, BTC’ye karşı da hala büyük bir yükseliş trendi içinde.

Kaynak: Bluntz

Analist ayrıca SOL’un, traderların trendin devamını veya tersine dönmesini tespit etmek için kullandıkları bir momentum göstergesi olan göreceli güç endeksinde (RSI) yükseliş sapması gösterdiğini söylüyor. Bu doğrultuda Bluntz, “LTF (düşük zaman çerçevesi) bölünmeleri. (sapma) tekrar, gönder.” diyor.

Kaynak: Bluntz

Makaledeki görüşler ve tahminler analistlere ait olup, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce mutlaka kendi araştırmanızı yapmanızı öneririz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir