Geliştiriciden iddialı açıklama! Witcher 3 gizemi hala çözülemedi

CD Projekt Red geliştirdiği detaylı oyunlar ile sektörde oldukça önemli bir pozisyona sahip. The Witcher 3 ve Cyberpunk 2077 ile adından söz ettirmeyi başaran stüdyo, iki yapım hakkında önemli ifadeler kullandı. Buna göre oyunlardaki tüm easter egg’lerin çözülemediğini dile getirdi.

Cyberpunk 2077 ve Witcher 3 için ‘çözülemeyecek’ gizemler oluşturuldu

Cyberpunk 2077 DLC’si Phantom Liberty’nin baş geliştiricisi oyunla ilgili konuştu. Pawel Sasko verdiği son röportajda, stüdyonun bazı bulmacaları geliştirirken tek başına çözmenin son derece zor olacağı senaryolar yarattığını söyledi. Bu kapsamda oyuncuların bir arada çalışarak gizemleri çözmesi bekleniyor.

Sasko’nun verdiği örneklerden biri Cyberpunk 2077’de ortaya çıkan “FF:06:B5” gizemiydi. Oldukça karmaşık bir bulmaca olmasına rağmen, Reddit ve Twitter gibi platformlardaki paylaşımlar sayesinde gizem çözülebildi. Sasko, bu kapsamda oyuncuların problem çözme becerilerine dikkat çekti.

CDPR, oldukça karmaşık bulmacalar yayınlayarak oyuncuların birlikte hareket etmesini istedi. Bu kapsamda oyuncuların rehberler yazmasını ve topluluklar olarak iş birliği yapmasını hedefliyor. Oyundaki gizem tamamen çözüldüğünde, oyuncular da sıkıcı deneyler yapmak yerine birlikte çalışmış olacak.

Öte yandan Sasko, CD Projekt Red’in yaklaşan oyunları hakkında detaylı bilgi vermese de, geliştirme süreci hakkında küçük ipuçları paylaştı. Yapımcı, ilk The Witcher’ın yeniden yapımından, Cyberpunk 2’den, biraz sorunlu görünen Project Sirius yan projesinden ve yeni Witcher serisinden bahsetti

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir