Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul için geri sayım başladı

Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul 2025’e Doğru

İstanbul’un ev sahipliği yapacağı Türk yapı sektörünün önde gelen fuarı olan Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, 16 Nisan’da ziyaretçilerini ağırlamaya hazırlanıyor. TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 16-19 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek olan etkinlik, inşaat malzemeleri ve teknolojileri alanında sektör profesyonellerini bir araya getirecek.

Bu yılki fuara, İtalya, Avusturya, Çin, Rusya, Tayland, Kore Cumhuriyeti, Portekiz, Mısır, Gürcistan, Çek Cumhuriyeti ve Azerbaycan gibi ülkelerden katılımcılar bekleniyor. 4 gün boyunca binlerce ziyaretçiye ev sahipliği yapacak olan fuar, ABD, Çin, Rusya, BAE, İngiltere, Almanya gibi ülkelerden 400 davetli satın alma heyetini ağırlayarak 10.000’den fazla uluslararası ziyaretçiye ev sahipliği yapacak.

Yapı Fuarı Direktörü Banu Keskin, fuarın 47. yılında katılımcılara büyük fayda sağlayacağını belirtti. Keskin, “Bu yıl, sürdürülebilirlikten teknolojik dönüşüme, toplumsal etkiden ekonomik uyuma kadar birçok konuyu ele alacağız. 125’ten fazla ülkeden 47 bin ziyaretçiyi ağırlayacağımız fuarımızda, 500 milyon euro üzerinde iş hacmi hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

Yapı Fuarı’nın sektördeki liderlere yeni fırsatlar sunmayı amaçladığını vurgulayan Keskin, “Fuarımız, inşaat malzemeleri, makineleri ve teknolojilere ilgi duyan perakende zincirleri, inşaat firmaları, taşeronlar ve diğer sektör temsilcileri ile doğrudan etkileşim kurma imkanı sunacak. Yapı Fuarı, sektördeki yenilikçi iş modellerini ve ürünleri girişimcilere sunarak, Türkiye’nin yapı sektöründeki etkisini artırmayı hedefliyor” açıklamasında bulundu.

Related Posts

Satılık sudan ucuz otomobiller: Yedieminden çıkarılacak

Yediemin otoparklarını yıllardır işgal eden binlerce araç uzunca süre sorun yaratmıştı. Bu otoparkları işgal eden ve çürüyerek ekonomik zarara neden olan bu araçlarla ilgili geçtiğimiz sene 9. Yargı Paketi kapsamında önemli bir düzenlemeyle …

Ferhat Göçer, Spotify ile görüştü: Abonelik ücretleri ve içerik gündemdeydi

Dijital müzik ekosisteminin geleceğine yön vermek ve eser sahiplerinin haklarını daha güçlü biçimde savunmak amacıyla önemli adımlar atan Musiki Eseri Sahipleri Grubu Meslek Birliği (MSG), müzik dünyasının dev dijital platformu Spotify ile kritik bir …

Bakan Şimşek’ten Londra’da anlamlı açıklama: Türk Lirası’nda kararlı hareket

Londra’da temaslarda bulunan Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Türk Lirası’ndaki oynaklığın önemli ölçüde azaldığını açıkladı. Kararlı bir şekilde değer kaybeden Türk Lirası verileri bakanı doğrularken Londra’da bakan tarafından sarf edilen sözler mevcut kadro ile Türk ekonomisinin geleceğine yönelik endişeleri daha da arttı.

ING araştırdı, birikimi nereye koyduklarını buldu!

2011 yılından bu yana “Türkiye Tasarruf Eğilimleri Araştırması”nı yapan ING Türkiye yeni bir araştırmayı tamamladı. Araştırma ile finansal sağlığa katkı sunmayı hedefleyen İNG, NielsenIQ iş birliğiyle yenilediği araştırmanın 2025 yılı birinci çeyrek …

Emeklilikten sonra sigortasız çalışmanın riskleri neler? Maaş kestirerek çalışmak kimler için avantajlı?

Türkiye’de emekli olduktan sonra çalışmaya devam etmek oldukça yaygın. Ancak uzmanlar uyarıyor: Sigortasız çalışan emekliler ciddi yasal ve ekonomik risklerle karşı karşıya. İş kazası, tazminat, SGK desteği gibi temel haklar sadece sigortalı …

Bakan Kacır’dan ‘Grok’ programına başlatılan soruşturmayla ilgili açıklama

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca sosyal medya platformu X’in yapay zeka uygulaması “Grok” programıyla ilgili başlatılan soruşturmaya ilişkin, “Yapay zekanın beslendiği veri setleri ve çalışma prensibini oluşturan algoritmalar belirsiz oldukça, insanlık bu tip sorunları çok daha fazla görecek. Bu, sadece Türkiye ile ilgili bir mesele de değil, bütün dünyada konuşulan, tartışılan bir mesele. Ümit ediyorum ki küresel düzeyde bir uzlaşma sağlanır.” dedi.